ʻO Airwoods HVAC Systems Solution e hoʻonui i ka hōʻoluʻolu no ka maikaʻi o ka ea o loko

E hoʻāʻo mau ʻo Airwoods i ka mea maikaʻi loa e hāʻawi i ka hopena HVAC e hoʻoponopono i nā kaiapuni o loko no ka hōʻoluʻolu.

ʻO ka maikaʻi o ka ea i loko ka mea nui e mālama ai ke kanaka.ʻO ke kaiapuni o loko he ʻelua a ʻelima mau manawa ʻoi aku ka ʻona ma mua o ke kaiapuni waho, e like me ka US Environmental Protection Agency (EPA).ʻO ia, i hui pū ʻia me ka hoʻohana ʻana o nā ʻAmelika ma kahi o 90 pakeneka o ko lākou ola i loko o ka hale, he mea ʻai no ka pōʻino.

Wahi a ka EPA, hiki koke ka haumia o ka ea i loko o nā pae olakino ma muli o ka nele o ka ea a me ka nui o nā mea haumia i kūkulu ʻia i loko o ka hale.Ma muli o ka pale ʻana i ka ea o nā code hale o kēia lā, hoʻomaikaʻi pinepine ia i ka ikaika o ka ikehu akā kaupalena ka ea, e hiki ai i nā pollutants, e like me CO, nitrogen dioxide, volatile organic compounds (VOCs), a me nā bacteria a me nā maʻi, e kūkulu, e hoʻopilikia maikaʻi i ke olakino o ka hale. nā mea noho.

Ke hoʻomau nei ka pono o ka ea hou, maʻemaʻe, i loko wale nō, e alakaʻi ʻia e ka poʻe ʻelemakule a me ka piʻi nui ʻana o ka hānō a me nā allergies i nā keiki.

I mea e hoʻopuka maikaʻi ai i ka ea o waho i ka home, hāʻawi ʻo Airwoods i nā hāʻina e hoʻoheheʻe maikaʻi i ka home holoʻokoʻa, kōkua ka ventilator i ka mālama ʻana i ka haʻahaʻa pili (RH) i loko o ka home i nā manawa i holo lōʻihi ai ka ʻōnaehana ea e wehe i ka makū.Inā hiki i ka ea ke hoʻokō i nā koi RH, e pani ʻia ka compressor o ka ʻāpana.Hoʻonui ka ventilator i ka mālama ʻana i ka ikehu ma ka laka ʻana i ka ea i nā manawa wela a i ʻole ke anuanu o ka lā.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-27-2017

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou
Waiho i kāu leka